Valmennukset yksityishenkilöille

 

Design your life - unelmakartta valmennus

Yksi elämän ja onnellisuuden peruspilareista on tunne siitä, että voimme toteuttaa itseämme. Tarkoituksen löytäminen aloitetaan tutustumalla omaan aitoon itseen sekä siihen, mitä annettavaa sinulla on. Workshopissa löydämme myös omat intohimot, arvot ja asiat, joita haluamme saavuttaa.  Kurssin päätteeksi sinulla on selkeämpi kuva omista tavoitteistasi sekä millaista elämää haluat elää.


Life Coaching - Parempi elämä -valmennus

Kaikki hyvinvoinnin osat vaikuttavat toisiinsa. Yhtä osa-aluetta kehittämällä myös muut osa-alueet paranevat. Osa-alueet koostuvat fyysisestä aktiivisuudesta, ravinnosta, palautumisesta, mentaalisesta terveydestä, ihmissuhteista sekä työurasta ja rahasta.

Life Coaching -valmennukset on tarkoitettu ihmisille, jotka haluavat toteuttaa muutoksia tai kaipaavat merkittäviä tasonkorotuksia niin ammatissaan kuin omassa elämässään.


Personal Training -valmennukset

Yksilövalmennus kokonaisuus koostuu henkilökohtaisista harjoittelu- ja ravinto-ohjelmista, yhteistreenikerroista, kuntotesteistä sekä mittauksista. Kohti tavoitetta kuljetaan yhdessä, jotta motivaatio pysyy yllä ja pääset tavoitteeseen.

Valmennus aloitetaan aina tekemällä yhdessä suunnitelma, joka sopii sinun elämäntilanteeseesi ja tavoitteeseesi.


Opi sanomaan EI -yksilövalmennukset

Miten opit sanomaan EI ja saat enemmän hallintaa elämääsi? Mille sinun tulisi sanoa EI ja miten vältät konfliktit? Miten opit viestimään paremmin asioita, joita haluat ja kuinka kasvatat mainettasi asiantuntijana. Miten brändäät itsesi asiantuntijaksi? Viritämme sinut uudelle tasolle, jotta voit laittaa koko osaamisesi hyötykäyttöön.


Kohti uutta uraa

Tätä pakettia yleensä suosittelen tilanteissa, joissa hyvinvointi ja jaksaminen on haasteellista ja halutaan toteuttaa muutoksia työurassa tai olet miettinyt yrittäjyyttä.