”Heidi otti kopin valmentamisesta nopeasti ja innostavasti. Oivalsin valmennuksen aikana kuinka tärkeää on omasta itsestä huolehtiminen. Tavoitteena oli löytää innostus liikkumiseen ja hyvä olo omassa kehossa. Halusin myös tulla energisemmäksi ja miettiä tarkemmin mitä syön. Kun valmennus alkoi olin todella lopussa ja sain Heidin pitämistä valmennuksista lisää voimaa ja uudenlaisia tapoja ajatella.”, kertoo Mervi.

Life Coaching

PAREMPI ELÄMÄ -valmennus

Toukasta tulee kaunis perhonen kun se irrottautuu rajoittavasta kotelostaan. Kuvittele elämän koostuvan kuudesta osa-alueesta ja kun jokin osa-alue pettää, muut tukevat. Jotta kaikki osa-alueet voisivat kukoistaa, sinun pitää oppia tunnistamaan ne. Me kutsumme tätä elämänpyöräksi. 

Jos kaipaat muutosta elämääsi tai haluat valmentajan tukemaan tavoitteiden saavuttamista tai uusien rutiinien haltuun ottoa, Life coachinasi eli henkisenä valmentajanasi autan sinua asettamaan ja saavuttamaan tavoitteesi. Valmentaja antaa sinulle uusia näkökulmia ja saavutat tavoitteesi paremmin yhdessä valmentajasi kanssa.

Sinulla on oikeus itsesi näköiseen elämään — oikeus toteuttaa itseäsi, löytää oma potentiaalisi ja saavuttaa se, minkä koet itsellesi tärkeäksi. Muutostoiveesi voivat liittyä työhön, parisuhteeseen, harrastukseen tai fyysiseen / henkiseen hyvinvointiin.

Huomioithan, että valmennus ei ole terapiaa. Valmentajana en neuvo tai keski ratkaisuja ongelmiisi, vaan ohjaan sinua kysymysten, keskustelun ja tehtävien avulla löytämään vastauksia ja sinulle sopivia ratkaisuja. Yhteistyö valmentajan kanssa on luottamuksellista.

Valmennuskertojen määrä sovitaan aina asiakkaan kanssa. Tapaamiset voivat tapahtua myös etänä, joko puhelinkeskusteluina tai Skypen välityksellä.

Mikä on sinun unelmasi? Tehdään siitä totta!

HINNASTO

  • Kolmen kerran paketti 325 €

  • Viiden kerran paketti 525 €

  • Kymmenen kerran paketti 895 €

Kaikki paketit sisältävät alkukartoituksen, tavoitteiden läpikäymisen sekä henkilökohtaisen valmennussuunnitelman ja sen toteuttamisen. Kunkin tapaamisen kesto 60 min.

ESIMERKKI VALMENNUS 

Life Coaching -valmennus on tarkoitettu asiantuntijoille ja ihmisille, jotka kaipaavat merkittäviä tasonkorotuksia niin ammatissaan kuin omassa elämässään.

1. Opit hallitsemaan elämän kuusi osa-aluetta:

  • fyysinen aktiivisuus

  • ravinto

  • lepo ja palautuminen

  • mentaalinen terveys

  • ihmissuhteet

  • työ, ura ja raha

2. Kirjoitat käsikirjoituksen, joka johtaa sinut läpimurtojen läpi 

3. Opit uusia keinoja päästää irti rajoittavista ajatuksista 

4. Löydät energian, jonka avulla voit paremmin ja saavutat tuloksia, joista et ole osannut aiemmin edes haaveilla. 

hyvinvointivalmenta-ja-kokonaisvaltainen-hyvinvointi.jpg

Mitä kurssin nimi tarkoittaa?

Parempi elämä on se piste, jossa elämääsi kaihertavat asiat muuttuvat positiiviseksi ja elämän ilo on useita asteita korkeampi. Se tarkoittaa muutosta myös kohdissa, joissa muutoksen tekeminen ei ole aina helppoa. 

Mikä on kurssin tarkoitus?

Parempi elämä on kurssi, jonka tarkoitus on valmentaa sinulle kyky tehdä läpimurto ja luoda sinulle parempi elämä. Opit taitoja, jotka auttavat sinua myös tulevaisuuden muutoksissa ja opit omaksumaan uusia ideoita ja muutostilanteita entistä nopeammin.