Ratkaisu hyvään elämään on kyky sanoa EI.

OpiSanomaaEiKannet.png

Opi sanomaan EI, aseta itsellesi rajat ja voi hyvin.
(ilm. 12/2017, kustantaja Fitra) 

Tuntuuko sinusta usein, että et saa elämältä sitä mitä haluat ja joudut suostumaan osaasi? Kun opit asettamaan rajat ja sanomaan EI saat elämääsi lisää aikaa, energiaa ja mahdollisuuksia onnellisempaan elämään. Kirjassa esitellään askeleet, joita seuraamalla voit saavuttaa paljon enemmän ja pääset oman elämäsi herraksi.

Tämä kirja opettaa sinut elämään omannäköistäsi elämää ja opit päästämään irti ahdistuksen tunteista ja löydät työkaluja, joiden avulla et koe enää stressiä. 


Opi sanomaan EI töissä. Rajojen asettamisen taidolla kohti onnellisempaa työelämää. (ilm. 01/2019, kustantaja Fitra)


opisanomaaneitöissä.jpg

Kirja ilmestyy 01/2019

Tämä kirja ei ole johtamisen opas. En tiedä suurten organisaatioiden johtamisesta paljoakaan. Tiedän paljonkin itseni johtamisesta. Mikäli opimme johtamaan itseämme, asettamaan rajat ja sanomaan EI, huomaamme pian että ihmiset ympärillämmekin alkavat johtamaan itse itseään. Tavoitteena kirjassa on opettaa sinut asettamaan rajat, hallitsemaan stressiä ja oppia kommunikoimaan siten, että rajojesi yli ei enää kävellä. Olitpa sitten yrittäjä, johtaja tai työntekijä – tämä kirja inspiroi sinut kohti onnellisempaa työelämää. Kohtaamme töissä jatkuvasti erilaisia vaatimuksia toisilta ihmisiltä. Pomo, alaiset, asiakkaat, omistajat, alihankkijat, yhteistyökumppanit– kaikki vaikuttavat siihen, miten onnistumme ja millainen olotila meillä on työpäivän aikana. 

Kerran minulle sanottiin: ”töissä ei ole tunteilla sijaa”. Töissä työskentelevät ihmiset. Mitä jos tunteet unohtuisivat ja emme tuntisi intohimoa, iloa, onnistumista? Miksi positiiviset tunteet sallitaan ja negatiivisa ei? Miten milleniaaleja johdetaan ja miksi tunne vapaudesta ohjaa meitä kaikkia? Miten vapaus ja kyky sanoa EI liittyvät toisiinsa? Miten voitat tarpeesi olla hyväksytty ja pelkosi että et ole riittävä ja sinua ei rakasteta? 

EI:n sanominen on tutkitusti yksi parhaimmista keinoista toipua uupumisesta ja estää sen uudistuminen. Asettamalla rajat ja tiedostamalla missä menee sinun sietokykysi rajat, saavutat (työ)elämän, joka ei uuvuta ja väsytä sinua. Jo itsessään sana työelämä uuvuttaa. Mitä jos elämäsi täyttää intohimoinen tekeminen, työn tekeminen jonkin syvemmän merkityksen vuoksi? 

Rohkeudesta olla minä (ilm. 03/2019, kustantaja Fitra)

rohkeudestaollaminä

Kirja ilmestyy 03/2019

Tee ennakkotilaus:

Alexander Saloranta tunnettiin pesäpallon huipulla nimellä Paula Saloranta. Paula voitti viisi SM-kultaa pesäpallossa ja hänet valittiin Naisten Superpesiksen pudotuspelien arvokkaimmaksi pelaajaksi vuosina 2011 ja 2012. Kirja pureutuu rohkeaan tarinaan, jonka Alexander käy läpi kun hän viimein sai alkaa elämään elämää, jota oli toivonut jo kauan. Kirja käsittelee pesäpalloilijan menestystä ja pesäpallouraa sekä on rehellinen tarina transsukupuolisuudesta ja siitä miten Paulasta tuli Alexander.

Toimin kirjan kirjailijana ja suunnittelijana.


Sinusta ja minusta tuli me. (ilm. 2019)

Romanttinen ja intohimoinen rakkausnovelli, ilmestyy vuonna 2019.