Työhyvinvointi ja uravalmennus

Toteutin unelmakartan Heidin ohjeistuksessa ja vuoden päästä huomasin, että yritykseni oli kehittynyt juuri siihen suuntaan kuin olin unelmakarttaan suunnitellut. Kurssi selkeytti unelmiani ja jotenkin kävi niin, että sain mitä halusin sekä henkilökohtaisessa elämässäni että yrityksessäni.

- Tanja, yrittäjä

Design your life

Tuntuuko että muiden unelmat toteutuvat ja junnaat itse paikallasi? Onko sinun vaikea päättää mikä on oikea suunta? On monta tapaa työstää toiveita

Yksi elämän ja onnellisuuden peruspilareista on tunne siitä, että voimme toteuttaa itseämme. Tarkoituksen löytäminen aloitetaan tutustumalla omaan aitoon itseen sekä siihen, mitä annettavaa sinulla on. Workshopissa löydämme myös omat intohimot, arvot ja asiat, joita haluamme saavuttaa.  Kurssin päätteeksi sinulla on selkeämpi kuva omista tavoitteistasi sekä millaista elämää haluat elää. 

KENELLE?

Kurssi on suunnattu siirtymävaiheessa elävälle ja uutta uraa tai suuntaa etsivälle sekä jokaiselle, joka haluaa lentää yhä korkeammalle. Kurssille voi myös tulla mikäli on joskus haaveillut yrittäjyydestä tai olet jo yrittäjä ja pohdit mihin suuntaan lähdet kehittämään yritystäsi. 

MITÄ SAAT?

  • Saat uutta tietoa ja ajattelusi laajenee positiivisen psykologian tiedon ja tutkimuksen avulla.

  • Saat unelmakartan, jonka toteutat itse omien haaveidesi toteuttamiseksi.

  • Löydät omat supervoimasi: vahvuutesi, intohimosi, arvosi ja taitosi.

  • Inspiroidut, löydät itsestäsi uusia puolia ja pääset osaksi innostavaa tiimiä.

Workshopissa käydään läpi teoriaa ja positiivisen mielikuvan vaikutusta elämässämme. Kerron esimerkkejä onnistumisista ja löydät uutta motivaatiota tavoitteiden saavuttamiseksi. Olen onnistuneesti valmentanut ihmisiä toteuttamaan elämässään muutoksia. Kurssin kesto on 3 tuntia.

Workshopissa tehdään omannäköinen unelmakartta. Voit ottaa mukaasi materiaalia kurssia varten (sanomalehtiä, aikakauslehtiä, valokuvia). Kurssin päätteeksi sinulla on kartta, jota seuraamalla saavutat minkä tahansa unelmasi! 

Kurssin ohjaajana toimii Valokki Designin ja positiivisen ajattelun sekä rajojen asettamisen ammattilainen Heidi Alamikkelä (hyvinvointivalmentaja, Life Coach, Personal trainer ja lifestyle-yrittäjä).

HINTA:

235 eur (sis. alv) / osallistuja.
Voit tilata tämän itsellesi henkilökohtaisesti tai vaihtoehtoisesti esim. ystäväporukalle tai työyhteisölle. Pyydä tarjous useamman henkilön Workshopista.