Yrittäjän valmennuspaketti muutti suunnan

Haaste

Mervin jaksaminen oli lopussa. Hän toimi yrittäjänä ja oli jättänyt pitkään omasta itsestä huolehtimisen väliin. Mervin yrityksellä oli haasteita, hänellä oli univaikeuksia, painoa oli kertynyt ja hän tunsi olonsa jatkuvasti väsyneeksi.
 

Ratkaisu

Mervi tilasi Heidin avuksi tilanteiden ratkaisemisessa. Ratkaisukeskeisen valmennuksen kautta pystyttiin löytämään uudenlaisia vaihtoehtoja Mervin ajatteluun ja tapaan toimia. Valmennus alkoi henkisellä valmennuksella, joka kesti 4 kuukautta. Ensitapaamisella Heidi teki tilannekartoituksen ja sen jälkeen lähdettiin nopeasti toteuttamaan muutoksia. Tapaamiset olivat n. joka toinen viikko ja sisälsivät harjoituksia.

Heidi otti kopin valmentamisesta nopeasti ja innostavasti. Oivalsin valmennuksen aikana kuinka tärkeää on omasta itsestä huolehtiminen. Tavoitteena oli löytää innostus liikkumiseen ja hyvä olo omassa kehossa. Halusin myös tulla energisemmäksi ja miettiä tarkemmin mitä syön. Kun valmennus alkoi olin todella lopussa ja sain Heidin pitämistä valmennuksista lisää voimaa ja uudenlaisia tapoja ajatella.”, kertoo Mervi.
 

Tulokset

Kun Heidi otti Mervin jaksamisen hoitoonsa, ajatus oli alusta saakka se, että Mervi oivaltaa miten tärkeää itsestä huolehtiminen on, jotta elämä olisi mielekästä.

Muutoksia alkoi tapahtua heti kun valmennus alkoi. Lakkasin pelaamasta koukuttavia mobiilipelejä, vietin enemmän aikaa luonnossa, aloin syömään paremmin. Sain myös vahvistusta sille millaista elämää haluan elää ja lopulta vaihdoin toimialaa yrittäjänä ja työn sisältö muuttui merkittävästi ja sain mahdollisuuden elää sitä elämää, jota halusin. Jatkoimme Heidin kanssa PT-valmennusta ja sain nopeasti muutoksia kehooni kun liikunnan määrää lisättiin. Parasta oli saada liikunta osaksi elämääni ja nykyisin odotan hetkeä kun pääsen luontoon liikkumaan. Heidi sai minut innostumaan myös uusista lajikokeiluista. Luulen, että Heidi muutti tapani ajatella stressistä ja työstä ja sain uutta ymmärrystä omasta jaksamisestani",  sanoo Mervi.

Mervi lisäsi vielä palautteeseen: Heidi- Olet nostanut minut jostakin syvältä, missä olin noin vuosi sitten. KIITOS