PT valmennuksen kautta parempi olotila

Haaste

Miran elämä koostui pienistä lapsista, kodin hoitamisesta ja työstä. Oma aika oli jäänyt vähiin ja vuosien varrella kiloja oli kertynyt ja verenpaine oli noussut hiljalleen ylöspäin.

Ratkaisu

Mira tilasi Heidin PT:ksi kahdeksi kuukaudeksi. Ensitapaamisella Heidi teki tilannekartoituksen ja sen jälkeen lähdettiin nopeasti toteuttamaan muutoksia. Tapaamiset olivat kerran viikossa ja sisälsivät treenin lisäksi henkistä valmennusta.

Heidi otti kopin valmentamisesta nopeasti ja innostavasti. Oivalsin valmennuksen aikana kuinka tärkeää on omasta itsestä huolehtiminen. Tavoitteena oli löytää innostus liikkumiseen ja hyvä olo omassa kehossa. Halusin myös tulla energisemmäksi ja miettiä tarkemmin mitä syön.”, kertoo Mira.
 

Tulokset

Kun Heidi otti Miran jaksamisen työn alle, ajatus oli alusta saakka se, että PT-jakson jälkeen Mira on oivaltanut elämäntapamuutoksen pysyvästi ja tarvetta toistuville laihdutuskuureille ei enää jatkossa olisi.

Varsinaisesti kiloja ei juurikaan tippunut tuossa ajassa, mutta sain paremman olotilan itsestäni ja kehoni muuttui kiinteämmäksi. En suhtaudu enää niin jyrkästi ja vakavasti itseeni tai vaakaan. Parasta oli saada liikunta osaksi elämääni ja nykyisin odotan hetkeä kun pääsen salille tai juoksemaan. Heidi sai minut innostumaan hieman jopa painonnostosta. Verenpaineeni oli laskenut valmennuksen tuloksena. Minulle on tärkeää se, että jaksan paremmin perheeni kanssa ja nyt kun olen oivaltanut miten sen teen, myös koko perhe voi paremmin.", sanoo Mira.