Jumissa olevasta tilanteesta eteenpäin

Haaste

Tero auttaa työssä ja vapaalla toisia ihmisiä löytämään ja työstämään ratkaisuja työ- ura- ja siviiliasioihin. Terolla oli haasteena, että hän ei itse saanut näihin riittävästi ohjausta ja sparrausta ja siten hän otti yhteyttä Heidiin. Lähtötilanteessa Tero kertoi: "Yrittäjyyteen liittyviä asioita olen suunnitellut ja kehittänyt valmiuksiani, jotka ovat mielestäni hyvällä tasolla. Ilman sparrausta ja ohjausta koen, että en pääse eteenpäin. Olen jumissa."

Ratkaisu

Tero tilasi Heidiltä 5 kerran valmennuksen ja lähdettiin kartoittamaan Teron tapaa toimia ja ajatella. Teimme paljon erilaisia tehtäviä ja valmennuksen lisäksi Tero teki etänä tehtäviä. Valmennuksen aikana tehdyistä tehtävistä Tero kertoi: "Erilaisten tehtävien avulla olen hahmottanut kuka olen ollut ja kuka haluaisin olla. Mikä menneisyydessä pitää kiinni ja mikä toimintatavoissani kaipaa muutosta ja mikä estää toimimasta." 

Tulokset

Tero kuvasi tuloksia valmennuksesta seuraavasti: "Valmennuksen avulla löysin kaipaamani mission omalle elämälleni ja yrittäjä minälle. Tehtävien ja keskustelujen avulla yrittäjyyteen liittyvät asiat ovat selkiytyneet. Olen opetellut sanomaan EI asioille, jotka kuormittavat turhaan eivätkä johda mihinkään. Irtisanouduin työstäni ja lähdin kohti uusia haasteita.